grå
DIREKTLÄNKAR: 1 / 2 / 3 / 4

Tips på en grå mössa? Behöver till min blåa skjorta!

Absolut! Här kommer tips på fyra himla fina mössor. Min favorit är den första :  ) Den tredje kanske inte ser så jättebra ut när den inte sitter på huvudet, men den är grym på! Tror den passar bäst till skjorta av dom jag har tipsat om. Om du vill se hur den ser ut på så klicka på länken ill den! : ) Hoppas du gillar någon av dom. Man kan aldrig ha för många mössor.

Kram

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Caroline Roxy - New years Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Skräcködel-sminkningen Paulina Danielsson - Finast mysdressen jag äger! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Mixin it up

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *