grå
DIREKTLÄNKAR: 1 / 2 / 3 / 4

Tips på en grå mössa? Behöver till min blåa skjorta!

Absolut! Här kommer tips på fyra himla fina mössor. Min favorit är den första :  ) Den tredje kanske inte ser så jättebra ut när den inte sitter på huvudet, men den är grym på! Tror den passar bäst till skjorta av dom jag har tipsat om. Om du vill se hur den ser ut på så klicka på länken ill den! : ) Hoppas du gillar någon av dom. Man kan aldrig ha för många mössor.

Kram

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Josephine Qvist - EN SÅN DÄR PISSIG DAG x2 Hedda Dibinger - hair thoughts BYGISELA - HAVE A NICE DAY! Caroline Roxy - GHD Contour crimper and platinum Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Like a Halloween Quueen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *