Poledance.

rockstar

HEY!
Nu är jag hemma igen. Lång dag! Poledancen på Studio DQ gick rätt bra idag, trots att jag missat två lektioner. Jag hade överansträngt underarmarna och har därför tvingat mig själv och vila från polen i två veckor. Så drygt, men välbehövligt : ) Nu känns det bra igen! Nästa vecka är sista gången på nivå 4. Tiden går så sjukt fort! Jag funderar dock på att gå om den nivån då vissa trick är väldigt svåra och jag vill bli mer säker på dom. Det känns bättre att gå en gång extra istället för att gå för fort fram.

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Lanseringsfrukost Alexandra Nilsson - Testade en ny behandling idag.. Josephine Qvist - HELLO LAPOINT Josephine Qvist - HON ÄR OKEJ ... TROR JAG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *