Poledance.

rockstar

HEY!
Nu är jag hemma igen. Lång dag! Poledancen på Studio DQ gick rätt bra idag, trots att jag missat två lektioner. Jag hade överansträngt underarmarna och har därför tvingat mig själv och vila från polen i två veckor. Så drygt, men välbehövligt : ) Nu känns det bra igen! Nästa vecka är sista gången på nivå 4. Tiden går så sjukt fort! Jag funderar dock på att gå om den nivån då vissa trick är väldigt svåra och jag vill bli mer säker på dom. Det känns bättre att gå en gång extra istället för att gå för fort fram.

Posted in: Keela - träning

You might also like

Josephine Qvist - IM SORRY OCH LITE HJÄLP BEHÖVS Alexandra Nilsson - Livet enligt min 10 åriga syster Caroline Roxy - Summerburst fire Alexandra Nilsson - Sommarkvällar när dom är som bäst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *