Poledance.

rockstar

HEY!
Nu är jag hemma igen. Lång dag! Poledancen på Studio DQ gick rätt bra idag, trots att jag missat två lektioner. Jag hade överansträngt underarmarna och har därför tvingat mig själv och vila från polen i två veckor. Så drygt, men välbehövligt : ) Nu känns det bra igen! Nästa vecka är sista gången på nivå 4. Tiden går så sjukt fort! Jag funderar dock på att gå om den nivån då vissa trick är väldigt svåra och jag vill bli mer säker på dom. Det känns bättre att gå en gång extra istället för att gå för fort fram.

Posted in: Keela - träning

You might also like

Caroline Roxy - New years Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Destination unknown Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Skräcködel-sminkningen Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *