Läsarfråga: Vilket gym?

wowo
Got to love my workout face…

Du tränar på Nordic Wellness va? Jag funderar på att skaffa gymkort snart och funderar på att skaffa de på Nordic Wellness. Men vad tycker du om de? skulle du rekommendera de? Vilken NW tränar du på och hur länge har du gymmat där? Hur mycket betalar du för gymkortet? Skulle vara snällt om du kunde svara på dessa frågorna kring detta i ett inlägg eller något.
kram!

Yes, jag tränar på Nordic Wellness. Vilket jag tränar på beror lite på, det är inte alltid samma. Dom har så himla många olika som är bra! Jag gillar det på Odenplan väldigt mycket : ) 

Det finns massor av olika träningskort som kostar allt ifrån 199:- – 1195:-! Dom har till och med träningskort för ungdomar mellan 11-14, men då måste man träna med målsman. Sen finns det dagkort, family fitness osv. Du kan läsa mer om de olika korten här!

Jag har kortet som heter GULD+ ( Gruppträning – Styrketräning – Konditionsträning – Träna på alla klubbar ), och det kostar 425:-/månaden. Dom har massa olika pass också varje dag som ingår i kortet : )

Jag gillar verkligen NW! Dom har grymma öppettider, trevlig personal, bra pass och det är bra stämning där. Jag har tränat där sedan i oktober/november eller något, så inte så jättelänge, men har ju ett årskort nu så kommer stanna minst så länge!

Dom erbjuder också alla en veckas gratis provträning, så spring in på närmaste Nordic Wellness och fråga vettja!

 

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)
  • Nathaly

    de konstiga är att min kompis som är 21 och precis börjat gymma på NW har kortet för 199:- haha. Men på hemsidan står det ju som du skrev att kortet för 199:- är för 11-14 år och då måste man ha målsman med sig så tycker de va lite konstigt att hon fick de billiga kortet trots att hon är 21 haha 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *