Pyjamasoutfit.

dd
Tänkte fota dagens outfit, men insåg att jag fortfarande har pyjamas på mig. Eheheheheeh. Jag undrar verkligen om alla bloggerskor klär på sig och fixar sig varje dag? HALLÅ, HUR ORKAR DOM?! Angelica Blick t ex. Varje dag har hon en ny frilla, är skitsnygg och har en perfekt outfit. All cred till henne som orkar! Och jag har inte orkat klä på mig, inte orkat sminka mig, har inte ens borstat håret och har inga planer på att göra något av dom på resten av dagen heller.

Håller förresten på att klippa filmen från igår och välja ut vilka som vinner en kortkurs i smink med mig ihelgen! Så det kommer upp senare.

You might also like

Alexandra Nilsson - Sommarens snyggaste badkläder Sponsored - Icon Mirror Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Sandra Lindahl - Behöver till sommar-garderoben Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - En dag på grönan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *