Pyjamasoutfit.

dd
Tänkte fota dagens outfit, men insåg att jag fortfarande har pyjamas på mig. Eheheheheeh. Jag undrar verkligen om alla bloggerskor klär på sig och fixar sig varje dag? HALLÅ, HUR ORKAR DOM?! Angelica Blick t ex. Varje dag har hon en ny frilla, är skitsnygg och har en perfekt outfit. All cred till henne som orkar! Och jag har inte orkat klä på mig, inte orkat sminka mig, har inte ens borstat håret och har inga planer på att göra något av dom på resten av dagen heller.

Håller förresten på att klippa filmen från igår och välja ut vilka som vinner en kortkurs i smink med mig ihelgen! Så det kommer upp senare.

You might also like

Paulina Danielsson - Elly Pistol. We Are One - BJUD IN TILL EN EGEN MYSIG BRUNCH Caroline Roxy - Bangs Elin Hagberg - Magiska soffan är kommen!! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *