JUNKYARD <3.

junk

Jag har kikat runt på Junkyard flera dagar i sträck nu utan att lägga någon beställning. Nu kunde jag inte hålla mig längre.. Hehehe. LÄNGTAR TILLS IMORGON!!!

You might also like

Hedda Dibinger - My home in Berlin Hedda Dibinger - U-Bahn Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Lisa Anckarman - FYNDA VINTAGE VÄSKOR Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Hedda Dibinger - hair thoughts
  • Amanda

    Hej Keela! 🙂 Jag undrar om du kan tipsa om Snygga tunna sommartröjor för ett rimligt pris? 🙂 Det är nämligen så att jag har R på mina armar, och brukar alltid gå i tjocktröjor, men snart är det ju sommar igen, å jag hittade inte direkt någon nice tunn tröja förra året, Så fick svettas hela sommaren. Så tänkte kolla med dig om du kan tipsa om något tunt plagg? Som täcker armarna 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *