Ny träningsoutfit.

träningouttititi


Träningkläder är verkligen nästan det enda som lockar i klädväg numera. Jag köper nästan bara det! Jag får verkligen aldrig nog. Märkte det när jag tvättade sist. 90% av allt var träningskläder. Haha! Men faktiskt så håller snygga träningkläder verkligen motivationen uppe och allting blir så mycket roligare i en snygg outfit. Det här är min nya favorit! JAG ÄLSKAR TRÖJAN. Det är nog den snyggaste träningströjan som jag har ägt någonsin. Så snygg och så bekväm. Byxorna är också helt perfekta. Så himla sköna och bra passform! Från Nike, såklart.

Dom flesta av mina senaste träningskläder, även dessa, kommer från Zalando. Jag gillar deras utbud, dom har snabb leverans och bra service. Jag råkade få hem fel färg av ett plagg som jag hade beställt och mailade dom. Dom svarade snabbt och skickade det rätta plagget till mig direkt. Sånt gillar jag : )

Ni hittar plaggen här:

Skärmavbild 2014-02-26 kl. 15.28.43Skärmavbild 2014-02-26 kl. 15.28.45

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *