Nyttigare morotskaka!

bak1

Tänk att det ska vara så jäkla enkelt att misslyckas när man ska försöka baka något som inte är så onyttigt. Haha! Ett litet misstag och kakan kan smaka skit. Som jag skrev tidigare så gjorde jag säkert 25 satser innan jag lyckades göra goda och nyttiga chokladbollar. Dom har jag förätit mig lite på nu och tänkte därför ge mig på något lite svårare, nämligen morotskaka. JAG ÄLSKAR MOROTSKAKA. NOMNOMNOM.

Jag hittade ett recept på en träningsblogg igår och tänkte att jag skulle försöka efterlikna det lite. Hade nästan allting hemma så bara körde på det jag hade. Som vanligt förväntar jag mig ju också att det ska smaka nästan exakt som vanligt morotskaka( HALLÅ, OMÖJLIGT UTAN SOCKER JU!! ), så hade höga förväntningar. Jag fick till frostingen SJUKT BRA och fick därför ännu högre förväntningar. Kakan blev, well, sådär. Kanske hade jag i för många ägg, för den blev lite kompaktare och ”svampigare” än vad jag tänkte. Och det brukar bli så när det är mycket ägg i för mig.  Lite blek blev den också och inte lika morotskaksbrun liksom. Tokigt! MEN, den blev i alla fall helt OK. Jag räknar med att behöva göra en 20 stycken till innan den blir supegod. Haha!

Vill ni ändå att jag lägger upp receptet? : )

bak2

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *