Svar på tal –

Häromdagen när jag skrev att jag tyckte det var sjukt att det var en kvinna som använde hypnos för att sänka sin IQ och bli som en barbiedocka(läs inlägget här), fick jag denna kommentar:

Keela, exakt varför är det sjukt?
Hon har ett mål – hon krigar för att nå det.
hon nämner flera gånger att hon är lycklig, trivs i sin kropp (äntligen) & hon bryr sig inte om vad andra tycker. Hon är exakt den människan hon vill vara.

Varför är det sjukt att hon är lycklig ? När du själv sminkar dig, tränar osv. – det kanske jag tycker är sjukt tex, en ond cirkel när inte alla får vara den dom vill. Minns klart & tydligt när du började skriva om träning hur viktigt de va för dig att du fick de, osv osv. Minst lika viktigt att hon får vara hon & jag får vara jag utan att någon ska ha åsikter.

Älskar din blogg & du är as skön, men tänk ett steg längre i såna här fall också, folk har redan åsikter & du låter dom få fler. Xoxo!

Eeeh. Ville bara ge ett svar på tal nu när jag bestämt mig för att mer skriva det jag vill och inte det jag borde. Mitt svar ”borde” kanske vara något i stil med: ”Åh, förlåt för att jag tycker att det är knasigt att man vill sänka sitt IQ med flit. Ska tänka mig för nästa gång! Det är klar att man ska göra sig själv korkad om man vill.”

Men nja.. Det är inte riktigt det jag vill skriva känner jag. Jag vill snarare skriva:
Att jag tycker att världen är sjuk om man med frivilligt vill sänka sin IQ för att man ska bli mer korkad och dum är väl ändå inte så himla konstigt? Jag har skrivit en miljard gånger att jag tycker att man ska göra det man mår bra av, absolut. Vill du operera dig, fine, det är din kropp. Vill du träna, fine, det är din kropp. Vill du inte träna, fine, det är din kropp osv. osv. osv. Men det får inte vara skadligt för dig eller någon annan! HALLÅ! Nu drar jag det rätt långt så läs det lite med en nypa salt, men, det är ju liiiite som att säga att ”aah, men han mår ju bra av att våldta människor så det är klart att han ska få göra det!” eller ”om hon mår bra att att skära sig i armarna är det klart att hon ska fortsätta!”. Nu behöver det absolut inte vara så överdrivet, men ni förstår vad jag menar? Ibland behöver folk hjälp också. När man frivlligt skadar sig själv( vilket jag anser att man gör om man försöker sänka sitt IQ ), så är det väl ändå okej att tycka att det är rätt sjukt?

All cred åt kvinnan som är fantastiskt lycklig och trivs i sin kropp, men hade denna kvinna varit min vän så hade jag nog inte varit jättestöttande till att hon vill få samma hjärnkapacitet som en plastdocka.

”Hej, det här är min kompis. Hon har för lågt IQ för att hålla i en gaffel och öppna dörrar.. Men hon tycker att hon är snygg i alla fall. Det är ju huvudsaken”

ds

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *