Kostrådgivare?

kost1

Jag har i några månader funderat lite på vad jag ska göra och vad jag VILL göra. Jag har mer och mer kommit in på att jag vill gå någon rolig utbildning. Min utbildning på Makeupstudion är ju bland det bästa jag har gjort! Så varför inte gå någon mer? Först tänkte jag på hårstylist, men som ni kanske har märkt den senaste tiden så har mitt intresse för välmående och kost ökat massor och därför har jag blivit mer och mer intresserad av att kanske gå någon utbildning som gör att jag blir kostrådgivare? Dels för att själv förstå vad rätt/fel kost gör med kroppen, så mest för min egna skull. Men det skulle ju vara himla kul att kunna svara på era frågor på ett korrekt sätt också och att ni verkligen vet att jag kan det jag skriver om och inte bara gissar.

Så under dom senaste veckorna har jag nog läst om varenda kostrådgivarutbildning som finns och har väldigt svårt för att bestämma mig vilken som är ”bäst” och skulle ge mig och er mest. Sen kom jag på att jag faktiskt skulle kunna fråga er. Kanske har jag läsare som är utbildade och har någon utbildning att tipsa om eller ni kanske har hört att någon är extra bra? : )

Let me know!

Kommentarer (1)
  • Hanna

    Jag pluggar just nu på hälsovägledarprogrammet vid Luleå tekniska universitet, utbildningen är 3 år och på distans. Under programmets gång läser vi om bl.a. om kost, fysisk aktivitet, stresshantering och massage. Det är med andra ord en väldigt bred utbildning som dessutom är väldigt rolig med många praktiska moment, rekommenderas! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *