Sminkkursen idag!

bradag

Om ni bara visste vilken mysig dag jag har haft!

Vid 13-tiden idag dök fyra världssöta tjejer upp på mitt jobb på Makeupstudion för att få en sminkkurs. Jag har sminkat förut, men jag har aldrig förut lärt ut på det sättet som det var meningen att jag skulle göra idag, så jag var lite nervös. Jag råkade dra ut på tiden och blev klar typ 40 minuter senare än tänkt, haha, men jag tror att det var OK. Jag mutade dom med godis och vitamin well. ^^,

Det var helt fantastiskt att få träffa några utav mina fina läsare och ni gjorde verkligen min dag! Alla var så duktiga, trevliga, snälla och fick det i alla fall att kännas som att det jag sa var intressant. Haha : )

Ni får se fler bilder imorgon!
PUSS OCH HA EN BRA LÖRDAG ALLIHOPA.

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *