Hitbrazil.

byssor

Här ser ni mina nya favoritträningstights! SÅ HIMLA SNYGGA JU. + att jag har både rosa och turkosa överdelar så att jag kan matcha big time. Wooho! Dom är dessutom dom minst genomskinliga träningsbyxorna jag har haft. Det gillar jag. VARFÖR ÄR ALLA TIGHTS DET? Häromdagen kom jag till gymmet i trosor med massa hjärtan på och inser att jag har världens mest genomskinliga tights… Fail. Många fick sig nog ett gott skratt! Haha.

Dom finns i flera olika färger : ) Jag funderar på ett par i lila också. Vilka skulle ni ha valt?

Direktlänkar:
hitbrazil_1tights_pink-310x310 hitbrazil_tights_turquise-310x310

You might also like

Sandra Lindahl - Stadsfesten!! Caroline Roxy - Summer heat Alexandra Nilsson - Pre lunch Josephine Qvist - SUMMERON I BÅSTAD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *