latest instagram.

lalalla

Jag har börjat lägga upp fler och fler iphonebilder på instagram och har då också fått flera dryga kommentarer om att jag ”tillochmed” retuscherar mobilbilder. HAHA! Nej. Den enda jag jag med bilderna som jag lägger upp på instagram är att jag lägger på ett filter. Ibland ökar jag ljushet och skärpa också, om bilden är tagen när det är mörkt. That’s it. Sluta leta fel vettja : ) Det är såhär jag ser ut.

Kommentarer (1)
  • Tilda

    Förstår inte hur folk orkar tjata o hitta fel med allt. Jag skulle säga att de bara är avundsjuka! Du är ju helt otroligt grymt snygg och när jag träffade dig på er bloppis och insåg att du är PRECIS likadan i verkligheten som på bild osv höll jag på att ramla baklänges.
    Du är extremt snygg, strunta i alla som är avundsjuka! ️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *