Angående webshopen.

can

Hej!
Vet att många av er är arga över att leopardhoodien aldrig finns i lager på Candybykeela. Låt mig förklara!

Jag bor i en rätt liten 1:a och har lagret hemma hos mig. Webshopen är inte tänkt att vara supermegastor, utan med som en grej på sidan om. Eftersom jag har lagret hemma så finns det absolut inte plats för att ta hem stora mängder av alla plagg. Jag tar t ex bara hem 20 stycken av leopardhoodien åt gången – för det finns inte plats för fler helt enkelt.

När jag fått hem dessa 20 och dom säljer slut samma kväll är det minst lika frustrerande för mig som för er. Nu har jag gjort så att jag har beställt 20, väntat ett vecka och beställt 20 till i hopp om att dom ska komma fram till mig så fort dom andra tar slut. Förstår ni hur jag menar?

Sen, för att hålla priserna rätt låga så tar jag fraktsättet som är billigast, men som också tar ett par veckor. Hade jag inte gjort det så hade jag behövt höja priset rejält på alla grejer. Det är alltså för er skull : )

Jag beräknade att tröjorna skulle komma fram i slutet på februrari och skrev därför det i alla mail som kom. Idag när jag vaknar har jag fått ett 20-tal otrevliga mail om att den fortfarande inte finns tillgänglig. Jag ber verkligen om ursäkt för detta och hoppas lika mycket som ni att den snart kommer att finnas i lager igen.

Men som sagt, jag gör vad jag kan och detta är mer som en rolig grej, så var inte otrevliga : ) Att få rätt mycket skit för något som jag tyvärr inte kan rå för(jag har pratat med dom som har skickat dom, och dom säger också att dom borde varit framme häromdagen), så gör det att jag blir på rätt dåligt humör och detta känns inte alls lika roligt som det borde längre. Det är väldigt mycket jobb bakom en webshop och jag gör allting själv, så allt kanske inte är perfekt och tipptopp jämt.

Missförstå mig inte. Jag är supermegastolt över att det går så bra och jag är hur glad som helst över att ni vill handla. Ibland blir det lite mycket bara.

Jag hoppas att det bara är idag jag känner såhär och att en promenad och lite lunch kommer göra mitt humör bättre : ) !

Vi hörs senare kompisar!

Kommentarer (1)
  • Kikkih

    Det är roligt hur de kan bli arga på dig för något sånt. Om du skulle bli arg på de skulle de hoppat på dig och säga massa fula ord osv. Tro mig. Men sättet du reagerar på när de skicksa otrevliga mejl till dig är ju helt fantastiskt. Tänk hur mycket bättre världen skulle vara om alla behandlade människor med respekt och rättvisa – precis som du! Kärlek och lycka till dig och din familj säger jag bara! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *