Åter i lager, äntligen.

nytt

Det enda som krävdes för att få mig på bättre humör var att läsa några av era förstående och fina kommentarer. Ni är så bra! Jag gick iväg och åt lunch och hämtade ut paket. Gick vad som hade kommit? Leopardhoodien! OCH massa annat nytt och grymt. CHECK IT OUT.

Ett måste i vår är såklart snapbacks.

ÅTER I LAGER ALLTSÅ:
– Leopardziphoodien!!! ( 20 stycken, men jag har beställt fler. )
– Gråa västen
– Svart västen
– Galaxyleggings

NYTT!
– 3 olika feta snapbacks. SÅ FINA! Fler är påväg.
– + två grymma iPhone 5-skal.
– solbrillor! Flera på ingång.

WWW.CANDYBYKEELA.SE

You might also like

Hedda Dibinger - my second home Hedda Dibinger - work it Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - THE BARN COFFEE ROASTERS Hedda Dibinger - DAY 1 look and a messy apartment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *