Poledance!

hey

Heeeeello maah friends!
Mina ben gör sååå megasuperont så ni anar inte. Kvällens polepass pajade dom totalt. Haha! Ni ska se mina blåmärken. Idag var sista gången på nivå 4 och nästa veckan är det dags för nivå 5. Galet! Nu är det nästan ett helt år sedan jag började och jag har utvecklats så sjukt mycket! Jag har blivit så mycket starkare i bål och i armarna! Eller ja, i hela kroppen faktiskt. Jag hade ett uppehåll på någon månad i somras och sedan uppehåll i två månader eftersom min skuldra var lite trasig ju, så jag har egentligen bara kört i ungefär åtta månader. Så himla kul! Jag är så glad över att jag började. Och ännu gladare är jag över att jag valde Studio DQ! Älskar det stället.

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)
  • Kristina

    Hiya!
    Jag undrar bara om du gått ett steg i taget eller har du gått nivå 1 och 2 samtidigt? Jag tänkte mera eftersom du är på nivå 5 snart och du bara dansat i .. 1 år var det väll?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *