Fettisdagen.

fettis

Ska jag vara ärlig så hade jag glömt att det var fettisdagen idag. Haha! Och det är ovantligt kan jag tala om. Eftersom dom tre senaste åren har jag slitit rumpan av mig på NK denna dagen. Vi säljer tusentals semlor den här dagen! ( jaaa, trots att jag slutat så säger jag ändå ”vi” och inte ”dom”. hehehehe. ) Därför är semlor lite ångestladdat för mig. Haha! Jag tänker bara på kaos och massa kunder : ) Funderar på att kika förbi på mitt gamla jobb och tigga en semla. Dagen till ära finns det semlor med vaniljkräm också! DOM ÄR SÅ GODA. Och wienersemlorna.. ÅÅh… SEMLA. nomnonmnnomnnmomnnonmo. Locket med massa grädde på är dock det godaste. Har aldrig varit speciellt förtjust i mandelmassan som brukar gömma sig under grädden.

Gillar ni semlor?

Kommentarer (1)

You might also like

Paulina Danielsson - Välkommen till familjen! Alexandra Nilsson - Föredrar en naturligare och kvinnligare look.. Alexandra Nilsson - Fredagslistan Alexandra Nilsson - Föreläsning för svenska kyrkan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *