problem

Imorse klev jag upp rätt tidigt, gick iväg till gymmet och stod på crosstrainern och grät i en timme( HAHA ). Jag hade helt glömt bort hur sorglig och bra filmen ”Remember me” är. Aaaaaw. Så fin. Sen gick jag hem och åt, och sedan dess har jag suttit och kommit på massa coola tryck som jag ska trycka på kläder som kommer finnas i webshopen snart. WOOOHO. Nyss kom posten och gissa vad? Jag har tre paket att hämta ut. PÅ OLIKA STÄLLEN?!?!?!!? Wft. Så först måste jag ta bussen bort till ett postkontor, sen ta en annan buss bort till schenker och sen gå till mitt vanliga hämta-ut-stället. Hujeda. Jobbiaste jag har gjort på hela veckan… Haha, skämtåsido.. Men det är liiiite jobbigt i alla fall.

You might also like

Paulina Danielsson - Väx upp, nah inte du. Caroline Roxy - Limited edition: Roxy fit denim Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *