problem

Imorse klev jag upp rätt tidigt, gick iväg till gymmet och stod på crosstrainern och grät i en timme( HAHA ). Jag hade helt glömt bort hur sorglig och bra filmen ”Remember me” är. Aaaaaw. Så fin. Sen gick jag hem och åt, och sedan dess har jag suttit och kommit på massa coola tryck som jag ska trycka på kläder som kommer finnas i webshopen snart. WOOOHO. Nyss kom posten och gissa vad? Jag har tre paket att hämta ut. PÅ OLIKA STÄLLEN?!?!?!!? Wft. Så först måste jag ta bussen bort till ett postkontor, sen ta en annan buss bort till schenker och sen gå till mitt vanliga hämta-ut-stället. Hujeda. Jobbiaste jag har gjort på hela veckan… Haha, skämtåsido.. Men det är liiiite jobbigt i alla fall.

You might also like

We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - CLOTHING COLLECTIONS Sandra Lindahl - Hypokondrikern har talat Paulina Danielsson - Äntligen sol. Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *