one for every mood.

Är det något jag älskar så är det att matcha ju! Både matcha med humör och outfit. Det är extra kul att inte bara matcha kläder och skor utan också accessoarer som t ex iphoneskal! Jag byter gärna och ofta. Här ser ni mina 15 favoriter! Dom flesta från Candybykeela, såklart. Mina två senaste tillskott, leopardskalt med frågetecken på och adidasskalet kommer dock från Junkyard. : ) Vilket gillar ni mest?

everymood

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Hedda Dibinger - work it Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - DAY 1 look and a messy apartment Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *