questbarlove.

Oh lord säger jag bara. Inga bars kommer ens i närheten utav Questbars. Jag smakade min första för några månader sedan och gillade den inte faktiskt… Det var hallon/vit choklad. Jag tänkte bara att jag inte alls fattade varför folk gillade dom så mycket. (DET ÄR JU INGEN CHOKLAD PÅ HALLÅ???) Sen, några veckor senare så tänkte jag att jag skulle ge dom en ny chans. Så jag smakade chocolate chip cookie dough, och ja, jag var fast. Så god. MEN, den som utan tvekan slår alla bars, oavsett märke, med hästlängder, är deras nya: COOKIES AND CREAM. Den smakade jag för första gången idag och jag ville aldrig att den skulle ta slut! Det är helt sjukt hur något kan vara så gott!!!! Jag dregglar nu när jag tänker på den.

Vad är då så bra med Questbars undrar ni. Det ska jag tala om!
Dom är glutenfria(YEEY), har massa protein protein i sig, bara 1 GRAM socker(jämfört med massa andra bars som är fullproppade med socker!), mycket fibrer, har inga konstiga konserveringsmedel, dom är sötade med Stevia och smakar fantastiskt. Dom är alltså lite för bra för att vara sanna. Och dom, vad jag vet, absolut nyttigaste(och godaste) barsen på marknaden.

Dom finns att köpa i Sverige på vissa ställen, men på alla ställen som jag har hittat dom på så har dom varit väldigt dyra. Jag beställde därför mina från Questnutrition : )
VILKET DRÖMPAKET DET BLEV.  Massa världsbra bars och ett nytt träningslinne.

quesr

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)

You might also like

Josephine Qvist - GLOW MED GLOSSYBOX Josephine Qvist - HON ÄR OKEJ ... TROR JAG Alexandra Nilsson - Mina senaste videos.. Caroline Roxy - Fresh face

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *