En annorlunda header.

annorluna

Jag tröttnade supersnabbt på min tidigare header. Kanske för att det kändes lite som jag gjorde den för er skull. Jag vet att ni gillar när regnbågen är där, och det gör jag också. Men det känns så tråkigt och väntat på något sätt. Därför gjorde den här, helt oväntat och på bara 10 minuter. Den känns annorlunda jämfört med mina tidigare, och jag gillar den SÅ mycket. Enkel, men ändå cool. Sen om jag tröttnade på den efter en vecka eller ett år, det får vi se : ) Hehe.

Vad tycker ni?

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Kitchen aid We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST Hedda Dibinger - new week Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Hedda Dibinger - flower power

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *