En annorlunda header.

annorluna

Jag tröttnade supersnabbt på min tidigare header. Kanske för att det kändes lite som jag gjorde den för er skull. Jag vet att ni gillar när regnbågen är där, och det gör jag också. Men det känns så tråkigt och väntat på något sätt. Därför gjorde den här, helt oväntat och på bara 10 minuter. Den känns annorlunda jämfört med mina tidigare, och jag gillar den SÅ mycket. Enkel, men ändå cool. Sen om jag tröttnade på den efter en vecka eller ett år, det får vi se : ) Hehe.

Vad tycker ni?

You might also like

Ellinor Bjurström - MINA FAVORITER 53% REA Ellinor Bjurström - NI ÄR BÄST! Ellinor Bjurström - Måste man bli mogen för att man ska bli mamma? Caroline Roxy - Creative minds

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *