Företag med bra service.

Det var verkligen värt att åka en bit och hämta paketen igår. I ett av dom fanns en helt ny smoothie maker från C3! Jag köpte min bara för några månader sen och den höll bara tre månader eller så, sen gick den sönder. Jag hade såklart lyckats slarva bort kvittot trots att jag var säker på vart jag hade lagt det. Jag provade att maila företaget och dom skickade en ny direkt : ) Hur snällt?! Jag frågade dessutom om dom inte hade lust att skicka en rosa, för när jag köpte min svarta så fanns inte den rosa ännu. Och det gjorde dom! SÅ GLAD. Så nu ska jag göra en smoothie! Wooopwoop.

fö

Kommentarer (1)
  • Stina

    Hej Keela! Såg du skrivit om denna ett par ggr, är det en bra smoothiemixer? Har kikat på den svarta/guld nu ett tag och överväger att köpa den. Så slipper man dra fram stora big-ass mixern från skåpet hela tiden. Så tung och otymplig. Visst vi har ju en stavmixer, men man vill ju lyxa till det lite ibland me med en snygg liten mixer speciellt för smoothies 😉 Skulle du kunna tänka dig fota din när den står på diskbänken eller så så jag får se storleken på den? xoxo / Stina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *