Proteinmilkshake

milki

Det var så galet skönt att röra på sig efter att ha ätit allt godis! Och allt socker gav mig massa konstig energi som gjorde att det blev ett av mina bästa cardiopass. Wooho! Heja plopp! Nu ska jag dricka min proteinshake och sedan duscha.

Istället för att blanda proteinpulvret med vatten som jag brukar göra så lyxade jag till det lite idag. Jag tog 2 dl mjölk och en matsked lättkvarg, 3 isbitar, 1 dl proteinpulver och mixade ihop det i min nya C3 Mix & Go. Det smakade päronmilkshake eftersom jag använde proteinpulver med smak av Vanilla/Pear. NOMNOMNOM.

Direktlänk:
hej

Posted in: Keela - träning

You might also like

Caroline Roxy - Kitchen aid Caroline Roxy - New drop x Lices Josephine Qvist - OMG EN UPDATE? Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Josephine Qvist - MIAMI UPDATE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *