Proteinmilkshake

milki

Det var så galet skönt att röra på sig efter att ha ätit allt godis! Och allt socker gav mig massa konstig energi som gjorde att det blev ett av mina bästa cardiopass. Wooho! Heja plopp! Nu ska jag dricka min proteinshake och sedan duscha.

Istället för att blanda proteinpulvret med vatten som jag brukar göra så lyxade jag till det lite idag. Jag tog 2 dl mjölk och en matsked lättkvarg, 3 isbitar, 1 dl proteinpulver och mixade ihop det i min nya C3 Mix & Go. Det smakade päronmilkshake eftersom jag använde proteinpulver med smak av Vanilla/Pear. NOMNOMNOM.

Direktlänk:
hej

Posted in: Keela - träning

You might also like

Caroline Roxy - Wknd Wbz Ellinor Bjurström - Time Square Caroline Roxy - MUSIC Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Att gå ut när man mår dåligt? Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *