Proteinmilkshake

milki

Det var så galet skönt att röra på sig efter att ha ätit allt godis! Och allt socker gav mig massa konstig energi som gjorde att det blev ett av mina bästa cardiopass. Wooho! Heja plopp! Nu ska jag dricka min proteinshake och sedan duscha.

Istället för att blanda proteinpulvret med vatten som jag brukar göra så lyxade jag till det lite idag. Jag tog 2 dl mjölk och en matsked lättkvarg, 3 isbitar, 1 dl proteinpulver och mixade ihop det i min nya C3 Mix & Go. Det smakade päronmilkshake eftersom jag använde proteinpulver med smak av Vanilla/Pear. NOMNOMNOM.

Direktlänk:
hej

Posted in: Keela - träning

You might also like

Alexandra Nilsson - Mina senaste outfits Alexandra Nilsson - Vad tycker ni om den nya funktionen på Instagram? Alexandra Nilsson - Livet enligt min 10 åriga syster Josephine Qvist - SERIÖST??????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *