Tävling: Karamellkungen!

tä

Vinn en värdefull tavla med en selfie!

Något av det absolut bästa som kunde hända i livet, har nu hänt. YEEEY! Karamellkungen lanserar Plopp, Gott&Blandat och Banana Skids i lösvikt. Originalen alltså! Förstår ni hur mycket godis jag har ätit dom senaste dagarna?!??! Därför har också tre svenska konstnärer gjort varsitt original, en unik signerad tavla som nu hänger i reklamtavlor i Stockholm, Göteborg och Malmö där du kan kolla in dem.

Det bästa av allt är att du kan vinna dem genom att ta en selfie framför tavlan och tagga med #KaramellkungenOriginal på Instagram!

Tavlornas placering:
Martin Kellerman på Norrmalmstorg i Stockholm
Regina Lund i korsningen Storgatan/Vasaplatsen i Göteborg
Jeanette Lindy utanför Centralstationen i Malmö
(Om du inte har möjlighet att åka till någon av tavlorna går det lika bra att ta en selfie framför en bild av dem på www.karamellkungen.se/original.)

Mest originella selfien vinner och vinnaren utses av en jury på Karamellkungen tillsammans med varje konstnär. Tävlingen pågår bara fram till söndag så skynda skynda! : )minselfie

Här under ser ni dom tre tavlorna. Hur fina?! Och dessutom värda många, många tusen kronor har jag hört! Så come ooooon, selfies tar vi ju alla ändå, så lika bra att springa iväg till närmsta tavla och ta selfien där : ) 

original

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *