Vet inte om jag ska skratta eller gråta åt det här. Att ha oändligt mycket godis är ju lite av en dröm som gått i uppfyllelse ( haha! ), men det är ju inte helt ultimat med mitt sockerberoende…. Fast jag är så glad nu! Finns det något bättre än godis? NÄÄÄÄ. Hur bra är karamellkungen som tycker att jag förtjänar flera kilo såhär på fredagseftermiddagen?! Bäst! Får träna en timme extra om dagen helt enkelt. Haha! Eller ställa mig på stan och dela ut godis till främlingar? Påtal om det så kommer Karamellkungen stå och dela ut godis vid varje konstverk imorgon! (Läs mer om vart i mitt tidigare inlägg) Tror att det var mellan 10-15? SÅ GÅ DIT OCH ÄT GODIS VETTJA. : ) Nu ska i alla fall jag äta lite godis, sen iväg och träna. EHehehehe.

Jag såg förresten att Karamellkungen började följa mig på Instagram och gillade två av mina foton. Är det OK att bli lite starstrucked då? Hahahaha. Har ju följt dom så länge! För någon månad sedan så skrev en läsare till mig att Ashton Irwin(heter han så?) följer mig på instagram. Jag tänkte bara, hmmmmm…. Vem kan det vara?!?!? Gick in och såg att han tydligen spelade i något band och hade nästan 1 miljon följare. Ahaaaaaaaa. Okeeeej. Följer honom tillbaka bara för att se om han gillar några utav mina bilder(får bara notiser om någon jag följer gillar mina bilder, annars skulle min telefon balla ur)! Haha. För det känns liiiiite coolt ju. Måste börja lyssna lite på deras musik också för att se vad det kan vara : )  Är det OK att bli mera starstrucked av Karamellkungen???

worstbest

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)
  • Alva

    omg! jag har varit såååå sjukt sugen på gott och blandat i typ två veckor! och hjälpte bilden? njaaa är lite osäker på den fronten, i helgen ska jag trycka i mig gott och blandat ehehehe.. ;3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *