5 hårvårdsfavoriter.

maria

För några år sedan då jag bodde i Uppsala så var jag helt beroende utav Maria Nila’s produkter. Jag hade dom flesta säkert. Alla produkter luktar hur gott som helst, är grymma, håller längre och är inte jättedyra. OCH dom är som sagt bra! Det är viktigt att ha bra produkter som inte förstör håret. TA HAND OM ERT HÅR : ) När alla sedan tog slut så blev det bara inte av att jag köpte flera. Minns inte ens varför! Men sedan jag fick hårinpackningen(nr 3.) i en goodiebag och kom ihåg hur bra produkterna faktiskt är så har jag börjat köpa det igen : ) Här är mina fem favoriter just nu! Shine spray och power powder är min bästa vän.

Maria Nila Kolorit Fix Spray (direktlänk)
En spray med kraftig stadga som fixerar frisyren. Lätt att borsta ur. Fix Spray är färgbevarande och skyddar mot UV&ndashstrålning.

Maria Nila Palett Masque Structure Repair  (direktlänk)
En skonsam behandling skadade, torra och kemiskt behandlade hår som återfuktar, ger näring och ett silkesmjukt resultat. Reparerande algextraxt hjälper håret att återfå dess naturliga styrka, mjukhet och glans. Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler.

Maria Nila Power Powder
 (direktlänk)
Ett volymgivande stylingpulver som appliceras i torrt hår nära hårbotten. Ger ett matt resultat.

Maria Nila Instant Shine Glansspray för intensiv glans.
 (direktlänk)
Applicera efter föning för maximal glans. Kan även användas som leave-in produkt efter shamponering. Appliceras i liten mängd.

Maria Nila Kolorit 260°C Heat Protector
 (direktlänk)
En värmespray som ger håret ett UV- och värmeskydd upp 260°C. Skyddar mot yttre faktorer, som vind, kyla och sol. Produkten passar alla hårtyper och är färgbevarande.

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *