Bloggvärlden känns stel.

Här är några bilder från gårdagens mässa! Jag gillar mässor, events, awards osv. osv. Men jag känner aldrig helt bekväm vid sånna tillställningar. Det känns så stelt. Varför? För att trots att bloggvärldens har sin charm och det finns mycket positivt i den så är det också en otroligt falsk, ytlig och svår värld. Eller är det bara jag som gör den till det? Hur ska man egentligen bete sig? Ska man Heja? Ska man ge varandra ett leende eller springa fram och kramas? Ska bara gå förbi och se lite halvsur och dominant ut? 90% av tiden kör många av oss det sistnämnda tror jag. Så jag själv är väl egentligen likadan. På min vakt. Jag vill ju inte ge någon annan ett leende om jag inte får ett tillbaka. Det skulle ju bli lite tokigt. Men vad dumt det är att tänka så egentligen. Det är ju bara ett hej. Jag ska fasiken bli bättre på att heja. Jag vill inte att andra ska känna samma sak när dom ser mig ju. Jag är glad, trevlig och väldigt kramvänlig. Ehehehehehe. Varför då framstå som något annat? Och jag tycker ju faktiskt inte direkt illa om någon alls i bloggvärlden. Några beter sig lite konstigt ibland, men så är det ju alltid. Man kommer aldrig överens med alla.

Det blev lite så igår när jag såg Lina Flodins. Jag såg henne och hon såg mig. Och jag tänkte att hon antagligen inte kände igen mig. Jag menar, vi pratade 1 minut på Blog Awards i september. Varför skulle hon bry sig om att hälsa? Det tog knäppa jag förgivet. Jag log lite osäkert, OCH, jag fick ett leende tillbaka. ( WOOHO! ) Och Ida känner ju henne lite bättre, så det slutade med att vi pratade lite ändå. Så himla söt och trevlig tjej. LINA! Nästa gång så lovar jag att inte se så tjurig och otrevlig ut. Haha! Varför gör man såg? HALLÅ, DET ÄR JU BARA ETT HEJ.  Sen finns ju några av dom bästa och underbaraste människorna jag har träffat i bloggvärlden, så det är ju långt ifrån bara tok : )

Jag funderade ett tag på om jag verkligen skulle dela med mig av att jag kände såhär. Är det konstigt? Kommer alla tycka att jag är jättelöjlig? Sen insåg jag hur onödigt det var att tänka så. Det är såhär jag känner och jag står för det, så varför inte skriva det?

Workout time! Hörs senare : )

attitude

 

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)
  • Anna Röd - ★ Nörd & Filmskapare ★

    Tror att en antar att andra bloggare ska vara dryga, vet inte varför men gissar det så att folk är typ redan i ”försvarsposition”, sjukt skönt när en blir överraskad dock! Du kanske inte kommer ihåg men tyckte iaf du verkade jätttrevlig och log när vi träffades kort på most wanted eventet med blogozine så du har inget att oroa dig för, jag vart lite nervös med eftersom att jag tycker att du är så jäkla cool 😀 men förstår exakt vad du menar 😀 jag försöker dock att alltid vara först å le och ler de andra inte tillbaka så vet man ju att det är en person som man kanske inte vill hänga med haha ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *