Crazy week comin’ up!

veckans

You might also like

BYGISELA - LAST DAY: BARCELONA Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Paulina Danielsson - Forma Vita! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Island hopping with a seaplane Lisa Anckarman - JOBB @ VILLA ANNA
  • Idamarie Gyllenskepp

    Hej! Jag älskar när du gör ”veckans planer” och så, det är jätte kul att se! Tycker du är underbart fin och har en awesome blogg. Stå på dig, skit i alla haters! Om vi säger såhär, om du skulle lära känna typ hela världen (7 billioner???) så skulle 6,5 billioner bara älskaälska dig, och domandra skulle undvika dig för dom inte är lika bra. Nej men gud, vad knepigt det där lät….. Hehehehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *