Läsarfråga: Sminkpalett

p

Jätte kul att du har börjat dela med dej av dina sminkkunskaper ännu mer! 🙂 Själv så undrar jag om du har några riktigt bra tips på sminkpaletter? Gärna mellanstora paletter isf för jag tycker de är allra smidigast. Och så skulle jag jättegärna ta emot tips på någon ögonskuggsprimer, har ingen sådan men jag överväger starkt att inhandla en snart. 🙂 Skulle vara väldigt tacksam för svar!

Tack snälla, vad glad jag blir! 
Jag har själv på riktigt världens bästa sminkpalett. Makeupstudion och .Färg har nyligen släppt sin 6-färspalett som man kan sätta ihop helt själv. Alltså vilka färger man vill! Hur bra?!

I min så har jag:
1 x svart. Till fransmarkering. ( direktlänk. )
1 x brun. Till ögonbryn. ( direktlänk. )
1 x brunröd. Till dusting/solpuder. ( direktlänk. )
1 x rosa. Till rouge. ( direktlänk. )
1 x vit. Till Highlight. ( direktlänk. )
1 x gråbrun. Till shading ( direktlänk. )
1 x Palett ( direktlänk. )

Alla dessa använder jag även som skuggor! Man kan också fukta dessa skuggor och använda till som sagt ögonbryn, fransmarkering, eyeliner osv. Alltså har jag verkligen ALLT jag behöver i denna lilla palett. Och den räcker hur länge som helst eftersom Färgs smink har så otroligt bra pigment. Vet inte hur jag lyckades överleva innan jag hade denna. Haha! Den är oslagbar och det enda jag använder numera. Man köper paletten för 99:-, sen köper man till refillskuggor för 115:-/st. Så hela paletten kostar runt 700:-, men som sagt, det är ALLT du behöver och den räcker hur länge som helst. Så absolut värt det!

När det kommer till ögonskuggsprimer så har jag inte jättebra koll, jag har bara provat 2-3 stycken. Jag brukar nämligen bara gå in med bas + puder på ögonlocket. Det brukar räcka för mig! Den senaste jag provade var faktiskt grym, men jag glömmer nästan alltid bort den när jag ska sminka mig. Haha! Den är från Too faced, som är ett riktigt bra märke. Den är också väldigt dryg, så det räcker också himla länge : )

Lycka till!

Primern hittar ni här:

prim

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *