Snart iväg på spraytan.

hl

Hey guys! Vad gör ni idag?
Jag har precis tagit en dusch. Jag tänkte att det kunde vara smart att skrubba rent hela kroppen innan jag ska iväg och spraytannas. Ser verkligen fram emot det! Har känt mig helt genomskinlig och blek i flera månader nu och jag gillar inte solarium, så det ska bli kul att testa på spraytan. :  ) Hoppas på att inte se ut som Ross i vänner när jag är klar. Avsnittet när han spraytannas är fantastiskt roligt! ”I’m an 8?!??!??!” Tror att det är säsong 10. Check it out!

Måste kolla med dom också om det är OK att köra poledance efteråt eller om det förstör alltihop? Det känns lite knasigt att åla sig runt en stolpe med massa brun färg på sig. Haha! Det kanske blir fläckigt och ojämnt då? Hmm.. Det återstår att se!

Kommentarer (1)
  • carruuuu

    hahaha de avsnittet är så jävla bra xD Spelar ingen roll hur ofta men ser de, de e lika kul varje gång x’D
    Han har rätt mkt otur, som de där me tänderna också 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *