loveit

Jag får fortfaranade frågor dagligen om träningskläder. Favoritplagg, märke, vad jag använder osv. Trots att jag skrivit om det några gånger! Men här kommer i alla fall åtta av mina favoriter när det kommer till sport-Bh’s. Nike är som vanligt en stor favorit. Speciellt dom två med lite tunnare axelband. Dom ger inte lika mycket stöd, men jag har inte överdrivet mycket att hålla upp, så det gör mig ingenting : ) Hehe. Dom andra har alla sjukt bra stöd, är himla bekväma och riktigt snygga dom också. Jag får aldrig nog av träningskläder som sagt. Haha! Speciellt inte sport-BH‘s

Direktlänkar: 1 / 2 / 3 / 4(tyvärr slut) / 5 / 6 / 7 / 8

bhssss

 

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Hedda Dibinger - My home in Berlin Paulina Danielsson - Smile Hedda Dibinger - älskling Hedda Dibinger - hair thoughts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *