HELLO TAN.

hellotan
Ser ni mitt blåmärke på armen?! Haha. Har haft det i över två veckor! Det är från poledancen och det verkligen vägrar att försvinna..

Vadå, har ni missat att jag har varit utomlands och pressat i två månader?!?!?!?!? Ungefär så känns det! ÅÅH. Så skönt! Jag som verkligen ALDRIG blir superbrun när jag är utomlands. Bara på magen och i pannan! Haha. Det ser jättekonstigt ut…. Men inte nu! Nu har jag en jämn och fin tokbrun färg överallt! Till och med på rumpan! Så inga fula linjer och kanter här inte. Nu tänkte inte jag springa omkring och flasha rumpan bara därför.. Eller jo, kanske lite? Jag står för frivillig rumpchock på Finest Awards tror jag.. Det skulle ju bli spännande!

Jag är i alla fall sjukt glad över att jag provade på det här och det är garanterat inte sista gången jag gör det : )
Det tog som jag skrev ungefär 10 min med torktid och jag gjorde det på Stockholm Beauty.

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *