Ni gillade ju mitt senaste inlägg där jag svarade på kommentarer precis som jag ville och inte som jag borde, så här kommer del 2! Detta är några av min senaste och mest fantastiska kommentarer:

Du kunde ha varit fin, men dina ögonbryn förstör allt.
Åh, typiskt. Gör dom?? Men vet du vad. Kan inte du maila mig och berätta exakt hur du vill att mina ögonbryn ska se ut. Gärna steg-för-stegbilder så att dom blir exakt som du vill. Så kommer jag börja göra så i fortsättningen. Min mailadress: [email protected]/* */

Du måste ju ha världens tråkigaste liv som aldrig går ut och festar och dricker. Säg till så tar jag med dig ut nästa gång och visar vad du missar!
Ja. Om du bara visste hur tråkigt mitt liv är… Jag förgiftar typ aldrig kroppen med alkohol, spyr aldrig och är aldrig bakfull.. Det är verkligen supertråkigt. Ofta funderar jag på hur jag ska ta mig igenom vardagen utan fest och alkohol. Jag ser liksom inte meningen med livet längre.. Och ja! SNÄLLA! Jag tackar oftast nej när mina vänner frågar om jag vill hänga med ut. Men jag hänger absolut gärna med dig som är en total främling ut och låter dig supa mig under bordet. Det låter ju fantastiskt! Vilken helkväll vi kommer ha..

Det ser ut som att du har väldigt stora lår. 
Eeeh. Aaaaah. What’s your point?

Har du samma tröja flera dagar i rad? Vad äckligt!
Ja, jag äger bara en endaste liten tröja, så jag måste ha den varje dag. Buuuuhuhuhuhu. Illa luktar den också. Snälla köp en ny till mig?

Din webshop är så otroligt dålig. Jag förstår verkligen hur folk kan handla från den.
Åh, är det sant? Shit. Jag ber verkligen om ursäkt då eftersom jag tvingar dig att handla och om du verkligen tycker att den är så dålig så stänger jag självklart igen den. Allt för dig!

Varför har du keps? Det är bara killar som ska ha keps.
I aaaaam a dude.

Hur blev din blogg så stor egentligen? Du verkar ju vara så tråkig.
Aah, bra fråga.. Jag vet inte. Tänk om jag hade varit lite rolig och trevlig som du är istället! Då hade min blogg förmodligen varit mycket större.

gallis copy

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *