Spraytanning

tanni
Jag tog bara några snabba bilder med telefonen direkt efteråt igår. Bättre bilder kommer!

Såhär såg jag ut direkt efter spraytanningen på Stockholm Beauty igår! Hur sjukt?! Tänk att på 5-10 minuter kan man se ut såhär. Utan risk för cancer och att spendera massor med tid i ett solarium! Wohoo! Det här är ju nu innan jag har duschat, såhär överdrivet brun kommer jag inte se ut efter duschen, utan ungefär 20% försvinner då : ) Det var rätt mörkt i rummet också och bilderna är helt oredigerade, så jag ser nog lite mörkare ut än vad jag faktiskt är. Haha! Men jag känner mig i alla fall så otroligt mycket fräschare med lite färg! Det känns inte ens konstigt att jag inte har smink på bilderna, för jag ser ändå pigg och fräsch ut! YEEEY. Så skönt.

Det enda som är lite jobbigt är väl att visa sig naken för en främmande tjej. Haha! Man kan välja att ha underkläder/bikini om man vill, men jag tycker inte att linjer är sådär jättesnygg och är gärna utan, så därför valde jag att vara naken. Det gäller att tänka att hon faktiskt ser massa nakna/halvnakna tjejer varje dag och inte bryr sig ett dugg.

Nu ska jag hoppa i duschen tvätta bort överflödet. Det ska bli spännande att se hur det kommer se ut! Visar fler bilder på slutresultatet senare.

You might also like

Alexandra Nilsson - First day on summer on Alexandra Nilsson - Yellow Josephine Qvist - IM SORRY OCH LITE HJÄLP BEHÖVS Alexandra Nilsson - Gult är inte fult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *