rumpa

Sov ni gott inatt? Det gjorde inte jag. Jag har haft mardrömmer om bloggerskor som har slitit av mig klänning, kastat sina drinkar på mig och skrattat åt min rumpa. Så där stod jag. Naken med rumpan i vädret och blöt av drinkar framför alla. HAHA! Drama, drama. Men hur sjuk dröm?! Förmodligen för att det är Finest Awards ikväll. Dock har jag ju bestämt mig nu för att faktiskt bjuda på ett leende – med risken för att inte få ett tillbaka. What the hell, det är ju bara ett leende. Vad ska dom göra, om inte le tillbaka? : ) Jag hoppas det blir kul och att min dröm enbart var en dröm och inte någon magisk se-in-i-framtiden-grej. Hehehehehehe.

Jag försökte som ni ser göra en liten snabb illustration av mina traumatiska dröm i photoshop. Eeeeeeh. Det gick sådär.. Jag ser mest läskig och obehaglig ut och hade förmodligen kastat drinkar på mig själv om jag hade sett ut sådär… Helt sjukt vilka skills jag har i photoshop. ELLER HUR?! Aww. Fast nu när jag tittar på den mer och mer så ser det himla sorgligt ut… Åh. Stackars dröm-jag. Önskar att jag var en superhjäte som kunde flyga in i drömmen och räddat mig själv.

 

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *