GOD MORGON FINA!

One Republic var verkligen över förväntan bra! Dom hade många fler bra låtar än vad jag minns. Haha! ”Ahaaaa, är det dom som har gjort den här låten också!?!?!?!? DEN ÄR SÅ BRA JU!!!” Så stod jag hela kvällen. Värre var det dock med att hitta dit. Mitt lokalsinne är ju lätt bland dom sämsta i världen och därför gick jag åt helt fel håll, helt vilse och höll på att missa hela konserten.. Men vad gör det? Det blev ju liksom ett spännande äventyr på samma kväll då.

Jag har ännu inte lärt mig att ta fina konsertbilder. Jag säger till mig själv varje gång innan jag ska gå på en att jag ska googla och ta reda på lite hur man gör innan jag ska dit, men jag glömmer alltid bort det. Typiskt! Några blev OK i  alla fall : ) Jag fotade med mitt 50mm F1,8 hela kvällen. Inte ultimat, men det blev som sagt OK.

onerepublic

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Caroline Roxy - New years Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Destination unknown Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Skräcködel-sminkningen Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *