Finest Awards

finest
Jag, Ida, Victoria, Caroline och Frida

Det blev så himla stressig igår. Som vanligt vid sånna här tillfällen! Haha. Jag var hemma från ett möte kvart över 4 och tvättade av mig sminket, tänkte duscha osv. Då fråga Ida om jag vill följa med och äta middag klockan 5. Och där satt jag osminkad, nytvättat hår och i underkläder. Haha! TOKSTRESS. Gjorde min snabbaste frisyr och sminkning i livet. Jag kallar frillan – ”i brist på annat”. Hehehehe. Det blev lyckat i alla fall! Och ingen kastade drinkar på mig heller. WOOHOOO!! Fler bilder kommer senare.

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Hedda Dibinger - work it Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - DAY 1 look and a messy apartment Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *