Träningspass med Mårten.

Hey guys!
Träningspasset med Mårten gick toppen. Han är så himla duktig och har så bra koll på allting. Han känns som en uppslagsbok när det gäller kost och träning. Haha! Vi ska träna igen på måndag. Han berättade också att dom har filmat klart en ny säsong av Biggest Loser(Mårten tränar deltagarna som är med där)och jag träffade en utav deltagarna en snabbis på gymmet idag. Så sjukt imponerande! Måste nästan börja kolla på TV igen när det börjar sändas. : ) 

Nu ska jag möta upp Caty!

mårten

Posted in: Keela - träning

You might also like

Alexandra Nilsson - Mina senaste outfits Alexandra Nilsson - Vad tycker ni om den nya funktionen på Instagram? Alexandra Nilsson - Livet enligt min 10 åriga syster Josephine Qvist - SERIÖST??????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *