Träningspass med Mårten.

Hey guys!
Träningspasset med Mårten gick toppen. Han är så himla duktig och har så bra koll på allting. Han känns som en uppslagsbok när det gäller kost och träning. Haha! Vi ska träna igen på måndag. Han berättade också att dom har filmat klart en ny säsong av Biggest Loser(Mårten tränar deltagarna som är med där)och jag träffade en utav deltagarna en snabbis på gymmet idag. Så sjukt imponerande! Måste nästan börja kolla på TV igen när det börjar sändas. : ) 

Nu ska jag möta upp Caty!

mårten

Posted in: Keela - träning

You might also like

Ellinor Bjurström - Central Park Sandra Lindahl - Live från Stockholm Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Time Square Paulina Danielsson - Haha! 2010 Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *