Workiworki.

hhh
Igår efter mitt möte så gick jag omkring på stan i sväng. Jag letade efter kläder att ha på Finest Awards, men gissa vad jag köpte istället? Haha. Träningskläder, såklart. Jag tänkte hur dumt det var att lägga pengar på en outfit jag kommer ha några timmar EN kväll, istället för att faktiskt lägga pengar på kläder jag kommer använda vaaaaarje dag. Hehehehe. Och jag hittade på riktigt världens finaste Sport-BH! ( som om jag behöver fler… ) Jag önskar att den gjorde sig bättre på bild dock. Den är verkligen chockrosa i verkligheten! Så fin. Jag har gått och känt och klämt på den några gånger tidigare, men övertalat mig själv om att jag inte behöver någon. Tills igår. Då behövde jag tydligen den(?). Hittade den på H&M för 149 pengar. Wooho! Nu ska jag dricka min Vitamin Well med koffein i så att jag piggnar till liten. Snart ska jag möte upp Mårten Nylén för ett träningspass!

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *