Dagens Mellanmål.

man

Idag gjorde jag min favoritsmoothie till mellanmål! Jag tror att jag har lagt upp receptet tidigare? Jag har bara i ett halvt paket frusen mango, en hel citron och en hel apelsin. + isbitar och lite vatten så att den inte ska bli för tjock. Den blir rätt sur, men så himla god och fräsch. Jag har gått och blivit lite smått smoothieberoende. Haha. Det är gott, lätt att göra, roligt att variera sig och prova nya smaker osv. NOMNOMNOM.

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Hedda Dibinger - flower power Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Paulina Danielsson - ELÄNDE & #metoo We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN
  • Jossan

    Åååh herregud vad gott det ser ut!
    Om ”glasburken” finns att köpa, kan du inte länka den i ett inlägg, gärna om det finns ett tillhörande lock med ett sånt hål i.
    Skulle bli såå glad. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *