ffff

Hej keela!
jag har en fråga och skulle verkligen varit glad om du kanske kan svara på den?
du tränar ju osv,och jag har också börjat träna men jag går inte ner i vikt jag har nu tränat snart i ett halvår, nu har jag haft tankar på svälta mig själv och ändå träna eller om jag ska lixsom skaffa en ätstörning, så jag kan gå ner dem där kilona har googlat runt lite på att svälta sig eller få en ätstörning iallafall mitt sista hopp är nu fall du har några bra tips?
vill vara anonym, eftersom jag inte vill ge ut mitt namn eller något sånt. Hoppas du kan svara.

Hej! 
När jag bodde i Uppsala så mådde jag väldigt dåligt under en period. Inte med mig själv och min kropp, men psykiskt. Jag var väldigt deprimerad helt enkelt. Det gjorde att jag inte orkade äta. Jag hade ingen matlust. Jag bara låg i sängen hela dagarna ungefär. Jag åt lite yoghurt och nötter. That’s it. Jag gick mer massor i vikt, absolut, och har aldrig varit så smal, men vet ni vad? Jag har heller aldrig mått så dåligt. Jag var konstant trött, frös JÄMT och ständigt, hade alltid ont i huvudet, kände mig svag, hade ingen energi till någonting och mådde bara väldigt dålig helt enkelt. När jag sedan tog tag i mitt liv och började äta osv. igen så gick jag upp alla kilon som jag hade tappat på bara någon vecka. Jag gick till och med upp i vikt och vägde mer än när jag började må dåligt. Vad vill jag säga med det här? 

Jo. Kroppen behöver mat. Den behöver näring och bra energi. Annars bryter du bara ner den. Absolut, du går ner i vikt om du svälter dig – men förr eller senare så måste du börja äta igen och då kommer du gå upp allting fort. Du kanske till och med går upp mer i vikt som jag gjorde. Så snälla, sikta absolut inte emot en ätstörning. Det finns verkligen ingenting positivt med det. Mitt tips är att försöka hitta en sund och bra livsstil istället. Träna och ha kul, ät godis och annat sött med måtta eller bara på helgen. ÄT MAT. Det är verkligen så viktigt med mat! Tänk dig att kroppen är en bil. Utan bensin så fungerar den liksom inte. Kroppen behöver också bensin i form utav mat för att fungera : ) Jag har själv insett hur viktigt det är med mat dom senaste åren och äter själv i alla fall sex gånger om dagen. Jag har heller aldrig mått bättre eller varit mer vältränad!

Jag hoppas verkligen att du tänker efter igen. Svält dig inte! ÄT ÄT ÄT.

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *