Läsarfråga: Highlight

high

Hej keela! Jag undrar bara vilken highlighter du rekommenderar att jag ska använda om jag vill lyfta mina ögonbryn lite, jag har lite mörkare hy än vad du har. Jag gick in på .Färg’s sida och såg att det finns massa olika färger, och jag har inte en aning om vilken jag ska välja. Skulle vara super snällt om du svarade i ett inlägg. Kram

Hej!
Det är himla svårt att välja nyans eftersom det finns så otroligt många, men någon utav dom här tre skulle jag rekommendera:

QUARTZ. (direktlänk)
Den här är verkligen superfin! Den har liter skimmer i sig och är därför extra snygg på fest osv. 

GRÄDDE. (direktlänk)
Den här är vitare i tonen och passar perfekt som highlight till en ljusare hy.

VANILJ. (direktlänk)
Den här är lite gulare i tonen och jag skulle välja att använda den om jag var lite mörkare i hyn, just för att det lätt kan bli grått om man går in med alldeles för vit highlight.

Alla går att använda i hela ansiktet och inte bara under ögonbryn. Dom går även att använda som ögonskuggor : ) Det finns även flytande highlighters, men jag föredrar dessa så jag tycker att det är enklare att få dom jämna och mer naturliga.

Kram!

Kommentarer (1)
  • Mikaela

    Skulle inte du kunna göra en sminktutorial om hur man lägger på highlight, och rekommendera vilka man skulle använda? Även till sådana ställen där man ska använda en mörkare nyans som på bilden, skulle ha varit jättebra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *