Let’s Dance.

Mornin’!
Vi hade en supermysig kväll igår på Let’s Dance. Vi var där redan vid sex och blev bjudna på middagsbuffé och dryck. Jag drack vatten, för jag verkligen avskyr vin. DET SMAKAR SÅ ILLA. Haha! Jag hade inte sett något avsnitt, så jag visste knappt vilka som var med. Det blev liksom en överraskning : ) Det ser såååå roligt ut och alla är så duktiga! Hade jag blivit tillfrågad om att vara med hade jag inte tvekat en enda sekund på att säga ja!

dance1
dance2

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Josephine Qvist - EN SÅN DÄR PISSIG DAG x2 Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - Smile Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn BYGISELA - LAST DAY: BARCELONA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *