Hey there!

d

Hejhallåhohoooo!
Vad gör ni? Jag ska packa lite beställningar, äta middag och sen bege mig emot Studio DQ. Vet ni vad jag har gjort? Jag har anmält mig till en flexibilityklass. HAHA! SÅ TRÅKIGT. Men så nödvändigt. Då sitter man i en timme och bara stretchar. Förstår ni vad tråkigt?! Men det är verkligen superbra att DQ har sånna klasser också eftersom det är viktigt att stretcha och jag verkligen vill bli vigare för att kunna göra coolare trick. Så jag ska vara där redan vid 7, stretcha en timme och sen sätter poleklassen igång. 🙂 Wish me luck!

Shoppa min stil:
49419_01_1 neff

Posted in: Uncategorized

You might also like

Alexandra Nilsson - Ute på äventyr med Lapoint Alexandra Nilsson - Det kostade en miljon att vara inne på beach cluben! Caroline Roxy - Blondie Alexandra Nilsson - Cute dresses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *