Hey there!

d

Hejhallåhohoooo!
Vad gör ni? Jag ska packa lite beställningar, äta middag och sen bege mig emot Studio DQ. Vet ni vad jag har gjort? Jag har anmält mig till en flexibilityklass. HAHA! SÅ TRÅKIGT. Men så nödvändigt. Då sitter man i en timme och bara stretchar. Förstår ni vad tråkigt?! Men det är verkligen superbra att DQ har sånna klasser också eftersom det är viktigt att stretcha och jag verkligen vill bli vigare för att kunna göra coolare trick. Så jag ska vara där redan vid 7, stretcha en timme och sen sätter poleklassen igång. 🙂 Wish me luck!

Shoppa min stil:
49419_01_1 neff

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - JULKLAPPSLEKEN Hedda Dibinger - 3 x STHLMevent Caroline Roxy - The Parlour We Are One - BJUD IN TILL EN EGEN MYSIG BRUNCH Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *