Kostrådgivare.

PNC_logo_rgb

Idag överträffade jag mig själv i klantighet…

Som jag nämnt tidigare så har jag varit himla intresserad av utbilda mig till kostrådgivare. Mest för min egna skull, men också för att jag ska bli bättre på att svara på era frågor och ge korrekta svar osv. Jag hittade en som jag verkligen blev intresserad av, nämligen på Paulúns näringscenter. Allt med utbildningen verkade bara så bra och intressant!! Anmälde mig och har verkligen sett fram emot det! Vet ni är det började? Idag. Var jag där? Näe. Varför? För att jag inte hade någon aning om vilken dag eller datum det var. Jag blev så sjukt arg när jag kom på det så ni anar inte. Haha! Har nog aldrig varit så arg på mig själv. Mailade dom direkt och gissa vad? Jag får ta igen första dagen på distans och får börja imorgon istället! ÅH. Tänk vad glad jag blev : ) Snacka om snälla!!! Nu känns det ännu mer som jag valde rätt. Så, imorgon börjar jag alltså min utbildning till kostrådgivare! Lycka. Mer om det imorgon : )

Ni kan läsa mer om utbildningen här.

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *