För någon vecka sedan berättade jag att jag blev lite starstrucked när Karamellkungen började följa mig på instagram( HAHA ). Och skrev också att jag blev mer starstrucked då än när några läsare berättade för mig att Ashton Irwin från 5 Seconds Of Summer följer mig. För jag tänkte bara; Vem sjutton är det? Well… Nu har jag grävt lite djupare och insett att, hujeda, det är ju lite coolt ändå… Deras låt ”She looks so perfect” har spelats på repeat hemma hos mig dom senaste dagarna. HUR BRA ÄR DEN INTE?! Helt sjukt. Och tydligen ska dom till Sverige och spela den 31/3(om jag inte har fel?) Kanske ska försöka få tag i biljetter. Hehehehehe.


Kommentarer (1)
  • Apelsin1

    Åh älskar 5SOS! Fett töntigt av alla små fjortisar att skriva skit bara för att du vill gå på deras konsert. Kommer se dem i juni när de är förband till 1D :D:D:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *