Trötta Sverige.

ffa

Bara jag som fick tårar i ögonen och superångest när jag kikade ut genom fönstret imorse? SNÖ!??!?! REALLY?!!???!? GAAAH. Det är som att vädret läste mitt blogginlägg om hur jag önskade att det skulle fortsätta vara varmt och gjorde det för att retas. SKIT SKIT SKIT. Jag gick i alla fall och la mig igen i protest. Funderade på att gå i ide tills sommaren kommer, men insåg att jag har lite för mycket att göra, så jag sov bara två timmar till och sen klev jag upp. Bu. Nu tänkte jag gå och avreagera mig på gymmet.

Trötta Sverige….

You might also like

Hedda Dibinger - THE BARN COFFEE ROASTERS Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Lisa Anckarman - JOBB @ VILLA ANNA Lisa Anckarman - SLAY YOUR NEGATIVE MIND Sponsored - Dagens mest populära kampanjer BYGISELA - SPANJORSKAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *