Trötta Sverige.

ffa

Bara jag som fick tårar i ögonen och superångest när jag kikade ut genom fönstret imorse? SNÖ!??!?! REALLY?!!???!? GAAAH. Det är som att vädret läste mitt blogginlägg om hur jag önskade att det skulle fortsätta vara varmt och gjorde det för att retas. SKIT SKIT SKIT. Jag gick i alla fall och la mig igen i protest. Funderade på att gå i ide tills sommaren kommer, men insåg att jag har lite för mycket att göra, så jag sov bara två timmar till och sen klev jag upp. Bu. Nu tänkte jag gå och avreagera mig på gymmet.

Trötta Sverige….

You might also like

Josephine Qvist - FINT ELLER FULT? Alexandra Nilsson - Kontrasterna Alexandra Nilsson - Vad tycker ni om den nya funktionen på Instagram? Josephine Qvist - SUMMERON I BÅSTAD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *