Trötta Sverige.

ffa

Bara jag som fick tårar i ögonen och superångest när jag kikade ut genom fönstret imorse? SNÖ!??!?! REALLY?!!???!? GAAAH. Det är som att vädret läste mitt blogginlägg om hur jag önskade att det skulle fortsätta vara varmt och gjorde det för att retas. SKIT SKIT SKIT. Jag gick i alla fall och la mig igen i protest. Funderade på att gå i ide tills sommaren kommer, men insåg att jag har lite för mycket att göra, så jag sov bara två timmar till och sen klev jag upp. Bu. Nu tänkte jag gå och avreagera mig på gymmet.

Trötta Sverige….

You might also like

Paulina Danielsson - Gör saker som gör dig lycklig. Sandra Lindahl - Mitt bästa shoppingtips Ellinor Bjurström - Måste man bli mogen för att man ska bli mamma? Paulina Danielsson - .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *