Beställt!

dd
Direktlänkar: Endless LovePure SeductionSecret Charm.

Vet ni vad? Jag såg att Madlady hade fått in Victoria’s Secret body mists. Wohooo! Mina håller på att ta slut, så det var verkligen perfekt tajming. Jag beställde hem tre stycken som jag vet luktar superdupergott direkt : ) Längtar tills dom kommer. Jag kan göra en riktigt recension då om ni vill?

You might also like

Alexandra Nilsson - Detta behöver du för att lyckas med träningen i sommar! Alexandra Nilsson - Vad tycker ni om den nya funktionen på Instagram? Alexandra Nilsson - Sommarkvällar när dom är som bäst Alexandra Nilsson - Wow vilken helg!
  • hanna

    Jag har alla dom på bilden. Eller just nu har jag Pure Seduction och några till. De andra två gav jag bort till kompisar. Tyckte inte de luktade gott. Jag fick 10st VS mist, och gav bort alla direkt förutom 3. Tycker ingen luktar gott, men jag har dom tre för att spraya när det luktar illa i rummet till exempel så det luktar bättre. Eller när det luktar rök från cigaretter i trappen (bor i lägenhet) så brukar jag spraya den så han som röker inne i trappen också får lukta på något äckligt. (men VS är bättre än ciggaretrök så de ok)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *