ccc

När jag vaknade tidigare så var jag lite som Nemo i början av Hitta Nemo. Ni vet när han springer(eller ja, simmar…) omkring och skriker ” FÖRSTA DAN I SKOLAN, FÖRSTA DAN I SKOLAAAAAN ” och är supermegaglad över att han ska få börja skolan. Lite så känner jag också! Jag har inte pluggat något sedan utbildningen på Makeupstudion, men det är nästan 1,5 år sedan nu ju! Jag ser verkligen fram emot dom kommande veckorna på Paulúns och är säker på att jag kommer lära mig massa bra saker.

Förresten. Jag stog och lagade mat himla sent igårkväll. Egentligen orkade jag inte, men jag ville verkligen ha matlåda med mig idag. Det är så sjukt lätt att fuska med mat när man inte preppat sånt innan. Det blir lätt att man köper något som går snabbt, men inte är så bra eller att man blir småsugen och köper godis eller annat. Inte nu inte! Jag gjorde himla god lax och äter den tillsammans med råris. Med mig har jag också cashewnötter, en proteinshake och en questbar. Kommer nog packa med någon frukt också! Självklart också en Vitamin Well att dricka. Är helt beroende utav dom nu! Haha. Jag klarar mig på det här fram tills fyra då utbildningen är slut och slipper köpa något : )

Hoppas eran dag blir lika grym som min kommer bli!

Kommentarer (1)

You might also like

Paulina Danielsson - Today. Alexandra Nilsson - Helgvlogg - Trodde Andreas skulle fria?! Alexandra Nilsson - Testar magnetfransar Alexandra Nilsson - Oktoberfest!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *