Kursdag 2 på Paulúns.

fffw

Eller ja.. För mig var det ju kursdag nummer 1 på Paulúns Näringscenter : ) Bara jag som var klantig och missade gårdagen.. I alla fall. VILKEN DAG! Aldrig trodde jag att jag skulle sitta och gapa för att allt är så intressant eller att min hjärna skulle gå på högvarv istället för att vara i dvala när någon pratade om energiprocesser och förbränning i 6 timmar. Hade något sagt det till mig för några år sedan hade jag bara skrattat – och somnat. Nu är jag istället fylld med så bra kunskap, lycka och så himla nöjd över att jag bestämde mig för att göra det här. Så intressant. Så många frågor. Jag har fyllt ett halvt block och min hjärna är kaaaaaaaos för att den tagit in så mycket information idag. Förmodligen blir morgondagen likadan. Can’t wait!!!

Kommentarer (1)
  • erica björkander

    Åh vad avundsjuk jag är på dej, ska också gå på denna utbildning när jag tar studenten, men orkar inte vänta. haha,När du gått klart utbildningen skulle inte du kunna berätta mer om den och vad du tyckte om den, osv. Stor kram!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *