Svart & Guld

heyeyey

Såhär ser jag ut idag! Min absoluta favorittröja just nu från Criminal Damage och stora guldörhängen. GULD & SVART!!! Det passar så sjukt bra tillsammans. Min favvokombo just nu tror jag. Det och rosa med turkost. Woop woop! Just nu har jag lunchrast på utbildningen, så passar på att uppdatera liten snabbt. Jag ska äta min lax som jag gjorde igårkväll och sen är det dags för lektion igen : )

Shoppa min stil:
374fb6e6-6fe4-44c9-a74e-feeb5b56cc9b

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Lisa Anckarman - OVER KNEE LOVE Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT Lisa Anckarman - VÄRLDENS BÄSTA FREDAG! HEJ!  Lisa Anckarman - J'ADORE YELLOW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *