Svart & Guld

heyeyey

Såhär ser jag ut idag! Min absoluta favorittröja just nu från Criminal Damage och stora guldörhängen. GULD & SVART!!! Det passar så sjukt bra tillsammans. Min favvokombo just nu tror jag. Det och rosa med turkost. Woop woop! Just nu har jag lunchrast på utbildningen, så passar på att uppdatera liten snabbt. Jag ska äta min lax som jag gjorde igårkväll och sen är det dags för lektion igen : )

Shoppa min stil:
374fb6e6-6fe4-44c9-a74e-feeb5b56cc9b

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - CAROLINE ROXY Paulina Danielsson - Vårat boende på Koh Samui! We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - CLOTHING COLLECTIONS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *